Låna pengar snabbt med betalningsanmärkning

Sponsrade länkar

En betalningsanmärkning innebär alltid en begränsning för potentiella låntagare. Om inte annat i form av att antalet möjliga kreditgivare reduceras för personer med låneanmärkningar i bakfickan.

Lån via SMS
Sannolikheten att få snabba lån via SMS är fortfarande hög för personer med betalningsanmärkningar.

Sponsrade länkar

Att låna pengar snabbt med en betalningsanmärkning är knappast något problem; det är just på marknaden för snabblån som möjligheten att få lån är som störst för den som dragit på sig en eller flera betalningsanmärkningar. I de fall storbankerna säger nej, säger nämligen de små oetablerade kreditaktörerna ja. Man kan i regel utgå ifrån att ju nyare kreditaktören är på lånemarknaden, desto mer liberala är kreditvillkoren. Lite karakteristika för snabba krediter riktade till personer med betalningsanmärkningar:

  • I de fall kreditgivarna utlovar snabba behandlingstider, bör man komma ihåg att det i slutändan alltid är den utbetalande banken som avgör hur snabbt pengarna når mottagarkontot. Banken kan med andra ord bromsa utbetalningen med någon dag – i synnerhet om krediten beviljas under veckoslutet.
  • För att utbetalningen ska ske på den tid som kreditgivaren anslår på hemsidan, krävs inte sällan att kreditgivaren har utarbetat ett samarbete med din bank. Lusläs därför villkoren för lånet för att få en uppfattning om huruvida ett sådant samarbete finns upprättat.

Ange konto i rätt bank för snabb utbetalning

För den som har konton i olika banker är det följaktligen viktigt att, i samband med låneansökan, ange konto i den bank som kreditgivaren har upprättat ett samarbete med. I annat fall riskerar man att utbetalningen blir fördröjd – något som kan vara förödande i nödsituationer av akut karaktär.