Easycredit

Sponsrade länkar

Easycredit lägger fokus på mindre blancolån, som i skrivande stund omfattar belopp mellan 500 och 3000 kronor. Företaget ger ett seriöst intryck, trots att det inte kan klassas som någon jätteaktör inom mikrokrediter.

Sponsrade länkar

Kreditaktören Easycredit hör till de mindre aktörerna på marknaden för SMS-lån. Företaget erbjuder uteslutande små konsumentkrediter inom beloppsintervallet 500 till 3000 kronor. Det är i skrivande stund möjligt att ansöka om en och samma kredit både online och via SMS. I samtliga fall uppgår återbetalningstiden till 30 dagar; en löptid som rimmar väl med krediternas ringa storlek. Prissättningen är att betrakta som genomsnittlig i förhållande till de konkurrerande kreditaktörerna.

Easycredit erbjuder lån utan inkomstkrav

Den som ansöker om ett mindre SMS-lån på 500 eller 1000 kronor, behöver inte uppvisa någon taxerad årsinkomst. Easycredit hör således till den grupp kreditgivare som erbjuder lån även till nolltaxerare. Av personer som ansöker om lån på 2000 eller mer, utkräver företaget dock en viss taxerad inkomst, som blir högre ju mer man vill låna. Vidare måste man ha fyllt 18 år och ha en permanent folkbokföringsadress i Sverige.

Prioritera onlinelån från Easycredit

För att undvika SMS-avgiften på 25 kronor, är det klokast att ansöka om onlinelån från Easycredit. Detta kan man göra antingen via en vanlig internetanslutning eller via webbläsaren i en mobiltelefon. Räntorna för onlinelån är dock i övrigt samma som för SMS-lånen, förutsatt att man ansöker om samma lånebelopp.