Låna 40000

Sponsrade länkar

Låna 40000 i form av ett hypotekslån, allra helst med rak amortering om det rör sig om ett billån. Välj en kort amorteringstid; om möjligt två år eller ännu kortare.

Sponsrade länkar

Den som står i begrepp att låna 40000 kr bör om möjligt se sig om efter ett hypotekslån. Du som ska använda pengarna till en resa, körkort – eller rena nöjen – kan visserligen inte ange körkortet eller resan som säkerhet. Men undersök istället om du har andra tillgångar du kan ange som säkerhet. De flesta banker godtar bilar, bostadsrätter och fastigheter som pant för hypotekslån. Bäst villkor får du i regel om du belånar en bostad. Kravet på fast inkomst blir inte heller lika nödvändigt i de fall bankerna bedömer att du har en adekvat säkerhet för lånet.

Rak amortering för bil- och MC-lån

Den som ska använda 40000 för att finansiera köp av bil, MC, båt – eller annan egendom som snabbt sjunker i värde – gör klokt i att välja ett lån med en rak amortering. På så sätt slipper man en restskuld då bilen eller motorcykeln ska säljas om några år. Undvik alltså annuitetslån för att finansiera fordonsköp.

Lån på 40000 med kort avbetalningstid

Du som tar ett lån på 40000 för att finansiera köp av motorfordon – undvik en längre amorteringstid än absolut nödvändigt. Fordonet ska helst vara slutamorterat innan det är dags för försäljning och nyinköp.