Nanokredit

Sponsrade länkar

Nanokredit är en flexibel kreditgivare i den bemärkelsen att man som kund själv kan välja återbetalningstid och lånebelopp. Blancolån i mikroklassen kan t.ex. återbetalas inom rekordlånga 90 dagar.

Sponsrade länkar

Nanokredit erbjuder blancolån i beloppsstorlekar mellan 1000 och 8000 kronor. Lånen är tillgängliga i jämna tusental mellan detta intervall och återbetalningstiden kan väljas upp till 90 dagar – även för ett lån på 1000 kronor. Den unika tillgången till mikrolån med lång löptid, gör att Nanokredit intar en särställning på marknaden för mindre blancolån.

Ansök om din Nanokredit online – eller via telefon

Den som ansöker om lån från Nanokredit kan antingen lämna in sin ansökan online – eller ansöka via telefon genom att ringa till det ansökningsnummer som återfinns på Nanokredits hemsida (nanokredit.se). Onlinelån är att föredra framför telefon- och SMS-lån med hänvisning till de extraavgifter som tillkommer för de senare kredittyperna. Just Nanokredit tar emellertid inga dolda kostnader för sina telefonlån, men sådant tenderar att ändras snabbt och obemärkt på kreditmarknaden – till kundernas nackdel, förstås.

Krav på ordnad ekonomi

Nanokredit tillåter inga kunder med betalningsanmärkningar att låna pengar i någon form. Dessutom har man en av landets högsta åldersgränser för mikrokrediter – hela 20 år. Kom även ihåg att Nanokredit gör en kreditprövning i samband med att du lämnar in din låneansökan. Räkna med att Nanokredit gör en manuell identitetskontroll genom att ringa upp alla som söker. I samband med samtalet kommer man att ställa några vägledande frågor för att minimera risken för bedrägerier.