Thorn

Sponsrade länkar

Thorn är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning och försäljning av hemelektronik. För att variera verksamheten erbjuder Thorn även privatlån upp till 25 000 kronor.

Sponsrade länkar

Thorn är en av uppstickarna på den svenska kreditmarknaden. Företaget, som i första hand utmärker sig som uthyrare och försäljare av hemelektronik på avbetalning, har även en liten låneavdelning som förmedlar privatlån mellan 5000 och 25 000 kronor. Beloppen är tillgängliga i nämnda beloppsintervall, men endast i jämna 5000-tal. Pengarna kan användas helt fritt och behöver inte användas för att hyra eller köpa hemelektronik från företaget.

Förmånliga privatlån från Thorn

Thorn erbjuder i skrivande stund förmånliga privatlån, som kan återbetalas på 12, 24, 36, 48 eller 60 månader. Enligt verifierad erfarenhet sätter Thorn in pengarna på mottagarkontot inom två bankdagar; detta förutsätter dock att man lämnat in en fullständig ansökan på Thorns hemsida (thorn.se). Här framgår också räntekostnader för lånet. Thorn är noga med att ange den faktiska räntan för lånet före eventuellt ränteavdrag i inkomstdeklarationen.

Inga SMS-lån från Thorn

I skrivande stund erbjuder Thorn inga SMS-lån med snabb utbetalningstid och helautomatisk kreditprövning. Den som behöver låna 5000 kronor har dock mycket att vinna på att välja ett privatlån från Thorn framför ett SMS-lån från en av aktörerna på marknaden för snabblån. Thorn är nämligen unik på marknaden i den bemärkelsen att man erbjuder blancolån på endast 5000 kronor med upp till 60 månaders löptid.