Snabblån 2000 kronor

Sponsrade länkar

Snabblån i storleksklassen 2000 kronor hör till de vanligaste utlåningsbeloppen på marknaden. Beloppet beviljas direkt – och återbetalas med en löptid på 30 dagar.

Sponsrade länkar

Snabblånen på 2000 kronor dominerar marknaden för både onlinebaserade mikrolån och SMS-lån. Beloppet återbetalas i regel inom 30 dagar, även om många kreditgivare tillåter längre löptid än så. Kraven för lån i denna storleksklass är dessutom ganska harmlösa; i regel räcker det med att du uppfyller ålderskraven (18 till 20 år), är permanent bosatt i Sverige och har en minimal taxerad förvärvsinkomst.

Skiftande kostnadsbild

I stort sett samtliga aktörer på marknaden för mikrolån är beredda att låna ut belopp på 2000 kronor; ett faktum som innebär att kostnaden för denna typ av lån varierar enormt. Hos somliga kreditgivare går det att låna 2000 kronor helt gratis i form av ett introduktionserbjudande till nya kunder, medan kostnaden hos andra uppgår till mer än 500 kronor. Utgångspunkterna bör dock alltid vara följande:

  • Undvik snabblån med räntekostnader överskridande en fjärdedel av lånebeloppet.
  • Välj om möjligt ett onlinelån på 2000 kronor. Detta med anledning av att kostnaden för onlinebaserade lån är något lägre än för motsvarande SMS-lån.

Som alltid när det gäller snabblån, bör även lån på måttliga 2000 kronor betraktas som en absolut nödlösning. Tänk nämligen på att lånet föranleder att en ny kreditupplysning görs i ditt namn; något som förefaller helt onödigt i de fall du har andra kreditalternativ att tillgå (kortkrediter, kontokrediter) som i regel är betydligt billigare än de ofördelaktiga snabblånen. Ju fler kreditupplysningar man har i sin kredithistorik, desto svårare blir det nämligen att ansöka om större hypotekslån i samband med bostadsköp.


Warning: include(social-widgets.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/elektro1/public_html/lana-online.se/stopka.php on line 5

Warning: include(social-widgets.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/elektro1/public_html/lana-online.se/stopka.php on line 5

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'social-widgets.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php53/usr/share/pear:/opt/alt/php53/usr/share/php') in /home/elektro1/public_html/lana-online.se/stopka.php on line 5