Snabblån utan inkomst

Sponsrade länkar

Det går bara i undantagsfall att få snabblån helt utan inkomst. Den som har aktivitetsstöd eller arbetslöshetsersättning kan räkna med att få sin ansökan om snabblån beviljad.

Litet snabblån
Möjligheten att få små snabblån utan förvärvsinkomst är stor; både socialbidrag och studielån räknas nämligen som inkomst.

Sponsrade länkar

Den som saknar fast inkomst kan få problem med större privatlån och hypotekslån. På marknaden för snabblån är det emellertid desto lättare att komma undan de normala inkomstkraven; detta med anledning av att snabblånen hänför sig till jämförelsevis små utlåningsbelopp. Kreditgivarna räknar helt sonika med att låntagaren på ett eller annat sätt ska lyckas skrapa ihop sin skuld innan ärendet går vidare till inkassobolag. Frånvaron av inkomst är sällan ett lika stort problem för kreditgivarna som en betalningsanmärkning eller tidigare obetalda skulder.

Snabblån utan inkomst – tack vare automatisk kreditprövning

En av anledningarna till att just snabblån är lätta att få utan några uttalade inkomstkrav, beror till stor del på att kreditprövningen sker automatiskt. Kreditgivaren har nämligen bara tillgång till det senaste taxeringsårets inkomstuppgifter; man kan således få ett snabblån som baserar sig på det tidigare inkomståret trots att man helt saknar inkomst under innevarande år.

Extra lätt för unga låntagare

I fråga om unga personer brukar kreditgivarna vara extra villiga att dagtinga med inkomstkravet – man räknar helt enkelt med att låntagaren lever på studielån eller andra former av bidrag, som inte räknas som regelrätt inkomst. Likaså räknar man med att ungdomar har någon form av säkerhet hos sina föräldrar, som vid behov kan gå in och betala av skulden. Detta trots att kravet för att få lån i sitt eget namn är att man är 18 år fyllda.


Warning: include(social-widgets.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/elektro1/public_html/lana-online.se/stopka.php on line 5

Warning: include(social-widgets.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/elektro1/public_html/lana-online.se/stopka.php on line 5

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'social-widgets.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php53/usr/share/pear:/opt/alt/php53/usr/share/php') in /home/elektro1/public_html/lana-online.se/stopka.php on line 5