Snabblån 4000 kronor

Sponsrade länkar

Beloppet 4000 kronor brukar utgöra maxbeloppet för SMS-lån och onlinelån. Tänk dock på att kostnaden för ett snabblån i denna storleksklass i regel uppgår till 1000 kronor.

Sponsrade länkar

Beloppstaket för snabblån, som söks via SMS eller onlineformulär, uppgår i regel till 4000 eller 5000 kronor. När det gäller lån i denna storleksklass bör man som låntagare dels vara uppmärksam på räntekostnaden, dels på återbetalningstiden. Tänk nämligen på att somliga kreditgivare prompt kräver att lånet ska återbetalas inom 30 dagar; något som kan vara svårt för ett normalhushåll att klara av. Därför kan det rent av vara klokare att välja ett något dyrare snabblån med längre återbetalningstid – på så sätt vet man helt säkert att man klarar att slutamortera det innan löptiden går ut.

Snabblån på 4000 kronor – en nödlösning

Utgångspunkten för den som ansöker om ett snabblån på 4000 bör alltid vara att lånet är en absolut nödlösning i en situation där inga andra kreditalternativ finns tillgängliga. Innan du ansöker om ett dylikt snabblån bör du således försäkra dig om att du saknar tillgång till följande krediter, som i så fall är att föredra framför snabblån:

  • En kortkredit, dvs. ett kreditkort som kan användas som betalningsmedel trots att man inte har täckning på något konto. Alla månadens inköp betalas senare mot faktura. Majoriteten av alla kreditkort har en räntefri kreditperiod omfattande mellan 40 och 60 dagar – alltså ungefär samma återbetalningstid som för snabblånen. Men till skillnad från snabblånen är kortkrediterna helt gratis! Tänk dock på att kreditkortens räntefria period inte gäller för kontantuttag i bankomater.
  • En kontokredit, dvs. ett bankkonto som kan övertrasseras till en viss summa.
  • Ett billigt banklån, eller ett fackligt medlemslån, med betydlig lägre ränta än ett snabblån på 4000 kronor. Tänk dock på att banklån och medlemslån brukar omfatta något högre minimibelopp.

För personer som av olika anledningar dragit på sig betalningsanmärkningar, kan det vara svårt att få såväl banklån som medlemslån. Ifall man inte har tillgång till en outnyttjad kort- eller kontokredit, kan ett snabblån på 4000 bli den enda utvägen.


Warning: include(social-widgets.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/elektro1/public_html/lana-online.se/stopka.php on line 5

Warning: include(social-widgets.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/elektro1/public_html/lana-online.se/stopka.php on line 5

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'social-widgets.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php53/usr/share/pear:/opt/alt/php53/usr/share/php') in /home/elektro1/public_html/lana-online.se/stopka.php on line 5