Privatlån direkt

Sponsrade länkar

Privatlån beviljas sällan direkt, såvida du inte har turen att få lånet direkt i samband med ett personligt besök hos kreditgivaren.

Sponsrade länkar

Det är i regel omöjligt att få ett privatlån direkt. Handläggningstiden är alltid någon eller några dagar. Det har att göra med att lånebeloppen är så pass stora att de kräver en manuell genomgång av låntagarens privatekonomi. Ju bättre privatekonomi, desto snabbare handläggningstid. Du som ansöker om snabba privatlån på nätet måste dock vänta någon dag oavsett hur bra din privatekonomi än är. Om du har betalningsanmärkning kan handläggningen bli mera omfattande; i värsta fall får du avslag.

Privatlån direkt vid besök på banken

Det enda sättet att få privatlån direkt är att besöka banken och hoppas på att en banktjänsteman kan bevilja lånet direkt på plats. I regel är detta dock ganska ovanligt. Även den mest kreditvänliga kunden måste vänta en eller två arbetsdagar innan beloppet utbetalas.

Storleken har betydelse

Storleken på beloppet – i förhållande till din privatekonomi – är avgörande för om du kan få lånet eller inte. Likaså styrs räntan av din s.k. kreditvänlighet. Olika personer kan således få olika räntesatser på samma lånebelopp.