SMS-lån 1000 kr

Sponsrade länkar

Räkna med att i princip alla kreditinstitut beviljar SMS-lån på 1000 kr. Som låntagare har du således många valmöjligheter.

Sponsrade länkar

För dig som behöver ett SMS-lån på 1000 kr är valmöjligheterna talrika. Räkna med att det kostar ca 250 kr att SMS-låna 1000 kr. Priserna varierar något beroende på kreditgivare och deras sinsemellan olika återbetalningstider. De kreditgivare som accepterar kunder med betalningsanmärkningar har vanligtvis hårdare villkor och högre avgifter.

Onlinelån på 1000 kr istället för SMS-lån

Den som väljer att ta ett onlinelån, istället för ett SMS-lån, kan i regel spara några tior. Hos SMS-lån ingår ofta en så kallad SMS-avgift, vilket inte är fallet ifall du väljer att ansöka om lånet online. Nackdelen med onlinelån är naturligtvis att du måste ha tillgång till en dator, vilket t.ex. inte är fallet när pengarna plötsligt tar slut under dejten eller krogbesöket. Men vi ska dock komma ihåg att även onlinelån är mycket olönsamma krediter; försök istället betala krogbesöket med ett kreditkort med ett visst antal dagars fri kredit – om detta nu är möjligt.

SMS-lån på 1000 kr och återbetalningstid

Den vanligaste återbetalningstiden för SMS-lån på 1000 kr är 30 dagar. Tanken är att låntagaren ska ha hunnit få sin lön och därmed kapacitet att amortera hela beloppet. Att amortera 1000 kr är inget problem för de allra flesta, men till saken hör dock att återbetalningstiden är densamma även för högre belopp.

Specifika fakta om olika typer av SMS-lån samt vanliga lånebelopp: