SMS-lån 500 kr

Sponsrade länkar

Det minsta beloppet för SMS-lån är vanligtvis 1000 kr. Ferratum och Pengos erbjuder dock SMS-lån på 500 kr helt avgiftsfritt – förutsatt att du är kapabel att återbetala beloppet inom 15 dagar.

Sponsrade länkar

Att låna 500 kr i form av ett SMS-lån kan bli svårt, eftersom få kreditinstitut beviljar SMS-lån på bara 500 kr. Räkna med att det minsta möjliga lånebeloppet är 1000 kr hos majoriteten av kreditgivarna. Dock finns det undantag; hos Pengos kan du som är förstagångskund låna 500 kr helt gratis. Återbetalningstiden är 15 dagar och erbjudandet gäller enbart dig som aldrig tidigare har lånat pengar hos Pengos. I annat fall är det minsta möjliga lånebeloppet 1000 kr. Fler undantag:

  • Ferratum – kostnaden för ett SMS-lån på 500 kr är 0 kr för alla kunder, förutsatt att du karar av att återbetala lånet på 15 dagar.
  • Femhundring.nu – erbjuder en återbetalningstid på 20 dagar. Kostnad: 50 kr i aviavgift samt 39 kr i SMS-avgift per lånad 500-lapp.

Låna 500 kr på annat sätt

Att SMS-låna 500 kr är för många en ren nödlösning. Du som har ett kreditkort med räntefri kredit, eller ett konto som kan övertrassera gratis under några dagar, bör överväga dessa alternativ istället för SMS-lån. Det är sällan lönsamt att betala höga aviavgifter och SMS-avgifter för lån i denna storleksklass.

Specifika fakta om olika typer av SMS-lån samt vanliga lånebelopp: