SMS-lån lista

Sponsrade länkar

Det finns ingen oberoende lista som inrymmer alla aktörer på marknaden för SMS-lån. Du som vill jämföra olika erbjudanden måste själv göra efterforskningar online.

Sponsrade länkar

Den som letar efter en fullständig lista över samtliga SMS-lån får leta förgäves. De listor som finns på nätet innehåller vanligtvis en handfull aktörer – mer eller mindre seriösa. Du som önskar jämföra SMS-lån måste därför göra en del efterforskningar på egen hand. Tänk på att de företag som erbjuder SMS-lån med lägst ränta i regel har en något längre utbetalningstid än de långivare som erbjuder dyra direktlån.

Jämför SMS-lån med andra blancolån

Den till synes enda fördelen med SMS-lån, framför andra blancolån, är den korta utbetalningstiden. Idag har emellertid många större banker valt att medvetet fördröja utbetalningar av SMS-krediter till sina kunder. På så sätt blir bankernas egna krediter mera attraktiva, eftersom räntan är väsentligt lägre och handläggningstiden ungefär densamma. Som låntagare bör du därför jämföra SMS-lån med vanliga banklån. Sökmotorerna bidrar med många listor med olika typer av blancolån – välj det lån du som erbjuder lägst villkor.

Listor säger inte allt

Listor och jämförelser blottar sällan hela sanningen om SMS-lån. Den som har en bra relation med sin vanliga bank kan lätt förhandla sig fram till bättre lånevillkor än vad de flesta SMS-krediter och nya blancoaktörer kan erbjuda.

Specifika fakta om olika typer av SMS-lån samt vanliga lånebelopp: